Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besviken

och jag hatar dig

för du har min lycka i din hand
lindad runt ditt finger

lyckas jag lyda minsta vink

och jag hatar dig

för du är det min blick söker
men du är svår att hitta

din fula fan

och jag hatar dig

för du lurade mig att tro
du vilseledde mig

jävla fegis

och jag hatar dig

för du får mig att tänka på helt fel sätt
det du säger kommer aldrig bli rätt

för din värld är vriden

och jag hatar dig

för du har fan ingen hjärna

.. fan att jag var dum nog att lita på livet igen




Fri vers av Troll ॐ
Läst 786 gånger
Publicerad 2007-03-22 18:32



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jamen det är ju precis så jag har känt...en gång. På pricken bra förmedlat.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ