Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Jag hör alla steg i trappen, men inga går till min dörr. Nu sitter du som en fjäril i natten och pratar som vi gjorde förr. Allt det där om att va på väg nånstans, när man är tillbaks där allt började.# / Plura.


FAN FAN FAN som Thåström...

Jag sitter fast
sitter verkligen fast

Pulsen gör mig vansinnig
det tar aldrig slut

Så sitter du där
Och bara ler

Men ändå är det bara

Jag

Jag

Jag

Men jag vill ju bara

omfamna dig


Känna mig trygg

och säker


Och du

Med din revolution

Dina rosor

Och romantik


Vill inte tänka


Stoppa den

Förbannande klockan

Låt visaren falla


Inget mera tickande


Slå dina klor i min dörr

Riv upp förgör


Låt det aldrig

ta slut




Fri vers av Neal
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-22 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal