Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIG

Jo det är sant:

Jag skulle riva Babylonien

Utan tvekan

Utan betänkligheter


Bara för att få

Vara med dig


Och


Bara


Dig




Fri vers av Neal
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-03-22 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känlofyllt o starkt, mycket vackert.
2007-03-25

  * Ammi *
kärleksfullt!
2007-03-24

    KalleLager
Perfekt poprefräng! Och det är bara en komplimang!
2007-03-24

  Markattan
Det är kärlek, det ;o) En riktigt skön text.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal