Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör inget dumt \"N\" ,okej ..snälla,jag bryr mig verkligen verkligen, även om jag inte riktigt känner dig... snälla


Jag lämnar dig inte åt slumpen,du får inte dö!!

Mina ord är bara ord.
Det är inte ens säkert att du bryr dig?
Eller så gör du kanske det?
Jag bara hoppas att du orkar,bara hoppas att
du kan hålla ut.

Jag lämnar dig inte åt slumpen,för ditt liv får inte ta slut.

Måste få se dig först,eller i allafall prata med dig.
Jag lämnar dig inte åt slumpen,även om du skadar dig själv.
Det är ditt val,du som bestämmer.
Jag finns i allafall här.
Tro inte att jag bara dissar dig och går i väg.
Jag vill rädda dig,rädda ditt liv.



...Jag lämnar dig inte är slumpen,du får inte dö jag behöver dig!!




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-03-22 23:33



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Fin dikt till en vän, som för att visa stöd!
Du skriver så bra, din vän skule nog lyssna på dina ord om du visar dikten!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl