Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi får nöja oss



Med det här jobbet
ser vi mindre av varandra,
hjärnan och kroppen

nu får vi nöja oss med
att umgås på kvällarna





Fri vers av Martin VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-23 09:07



Bookmark and Share


  Jer
Gillar denna i sin enkelhet.

Jag har haft samma tanke och känsla, uttryckt på ett annat sätt.

www.poeter.se/viewText.php?textId=305833



2007-05-13


    ej medlem längre
Sant o enkelt, bra
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP