Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av känsla i kroppen


Veckat ögonblick

Det pyr av kryp,
myror under huden

var kommer värmen ifrån?

ansiktet är min dörrmatta
stig nu in i magen!
där bor mitt troll

rensa ut det kulna,
blås din vår!

andas, lättar
flyger nu

när löven kommer ned,
och daggen samlas

till en skål




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-03-23 13:55



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Det är så sällan du skriver, men dina otippade bilder, förvånar och förstummar, det bor eftertanke, på ett sympatiskt vis bland orden.
utan att få det att låta som effektsökeri, ploppar \'hoppsan\' fram och det tycker iaf jag är spännande. trollet är tokbra och låter inte alls som nåt sagoväsen. och att våren skall blåsas -när löven kommer ner, det är kontrametaforer som både vågar och förtäljer en massa om din medvetenhet.

Vill du veta Fredrik;
jag tycker om din poesi!
2007-04-03

    Bodil Sandberg
Enormt vacker poesi kära Fredrik...din känsla ger mig en underbar känsla!!!!
2007-03-30

  Cris
ja denna var speciell..
kul beskrivning av känsla..!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö