Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att det kan vara så...!!


Kort tid

Kort tid är vi på jorden.
Kort tid, så kort.

Ingenting hinner vi med.

Det känns som om de som överlever är vinnarna som har förtjänat sitt pris.
Men vi andra, som dör, åkte vi ut ur leken?
Säg mig, det är det minsta du kan göra innan Gud hämtar mig.




Fri vers av fredrika08
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-03-23 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08