Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas vin

 

Ett glas vin till och

världen sattes igång

det enda stället

där hon kunde känna

någon glädje

åtminstone en natt lång

 

I stunden kändes det rätt

hela nästa dag en ångestsång

ackompanjerad av hennes huvud som sprängdes

gång på gång

och vinet som kom upp där det kvällen innan gick ner

 

Hennes liv gick i moll

en lång jakt i rusets korridorer

efter något hon aldrig hittade där ändå

och enda tanken i hennes  huvud var

"Vad spelar det för roll ..."




Fri vers av H Helix
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-03-23 19:20



Bookmark and Share


    Scilla Nutrix
Syster, syster du gör det gång på gång,
trär dina bokstavspärlor på underbara
guld- och silvertrådar till vackra ord,
som aldrig tycks ta slut. Jag är tacksam
att jag får läsa och njuta...
2007-03-24

  BeasFantastiskaNoveller
En text som jag inte ville skulle ta slut!
Jag vill läsa den igen!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix