Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min kära mamma som jag älskar av hela mitt hjärta och som stöttar mig hela tiden!


Mamma

Mamma
Mamma du är min
Mamma du finns här för mig
Mamma det är ingen fara, gråt inte
Mamma, jag ska inte dö
Mamma, jag lovar, jag ska vara stark
Mamma, torka din tår
Mamma nej gråt inte mer för mig
Mamma du kan inte göra något
Mamma du är mitt allt
Mamma jag älskar dig.




Fri vers av fredrika08
Läst 1013 gånger
Publicerad 2007-03-23 20:02



Bookmark and Share


  Blumma.
Så söt. Jag ryser i hela kroppen
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08