Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma, det här är till dig också.


Du älskar mig

Du lyssnar
Du förstår
Du vill mig väl
Det är bra
Du är fantastisk
Du som älskar mig
Du älskar mig som den enda dottern du någonsin haft
Det är så
Det vet vi.
Jag älskar dig också.




Fri vers av fredrika08
Läst 889 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 20:08



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08