Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du, Elina!


Mamma!

Mamma du är bäst!
Mamma jag älskar dig!
Mamma du är mitt allt!
Mamma du är ljuset i mitt liv!
Mamma, lämna aldrig mig!

Jag älskar dig, mamma!

/Siri




Fri vers av fredrika08
Läst 1711 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-23 20:14



Bookmark and Share


  Alva Blästa
Åh, mamma!
Fint, mycket fint och rakt.
I like!
2009-03-18

  Lsk
fin önskar jag kunde känna så
2008-09-04

  ElinaO
Så jävla klockren!

Jag heter Elina Och jag känner precis så där för min kära mor.

Sann kärlek.
2008-09-01

  noname_realmind
Hjärtevärmare! ;))
2008-08-31

  tripto nin
så sjukt fundamental!

redaktionens val nu också, inte bara jag som förstod storheten med den här alltså!
2008-08-30

  aol
underbart till mama
2008-08-08

  tripto nin
Bästa jag läst på länge!
2008-06-19

  Eline.P
Lyckliga mamma som får en så fin kärleksförklaring :)
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08