Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar



Du skänker mig vingar
att sväva högt och fritt med
på kärlekens vindar
och tacksamt tog jag emot dem
för att jag älskar dig.

Men för varje gång som du
nedvärderar dig själv,
säger att du inte är bra för mig,
frågar vad jag ska med dig till
rycker du en fjäder
ur dessa kärlekens vingar.




Fri vers av Anna H
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-02-20 12:28



Bookmark and Share


  Manal
bra skrivet .
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H