Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komentera gärna...


Jämförelse mellan dig och mig

Vännerna

Några du anförtror dig till

Några jag saknar.

skolan

Ett ställe för dig att utvecklas på

Ett ställe för mig att retas på.

Sminket

Nått som gör dina vackra drag vackrare

Nått som jag gömmer mig bakom.

Personligheten

Din hjälpreda

den som svek mig.

Döden

Din värsta mardröm

Min längtan...




Fri vers av Miss Författare
Läst 477 gånger
Publicerad 2007-03-23 21:04



Bookmark and Share


    eva m h
Så olika det kan vara!
2007-03-25

  utstött
En vacker och illustrativ dikt som med sina underbara färger och beskrivande motiv skänker glädje.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare