Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad bädd



Det viskar i markerna,
torra löv som prasslar
och kvistar som bryts
då han närmar sig min lega.

Tyst kryper han intill
på min barrdoftande bädd,
drar fällen tätt omkring oss
under den måne som är full.

Inatt är det han och jag
till ljudet av vildmarken.




Fri vers av Anna H
Läst 1250 gånger
Publicerad 2005-02-20 12:31



Bookmark and Share


  SnowSkin
Vacker och romantisk!
2005-04-05

  purpleangel
Härligt Läckert skrivet..!!!!!!!
2005-03-05

    CanisLupus
Härligt naturligt och naket!... gärna det...*ler*
2005-02-28

  Roger VIP
En fempoängare, rätt in i ögonen...
2005-02-21

  Myself
så fint skrivet,njuter av di text.
2005-02-20

  Myself

2005-02-20

  Cattis Rönn
även om det är en barrbädd...fint fångat!
2005-02-20

  Ola Rydberg
Mycket målande och poetisk
2005-02-20

  Markattan
Stillsamheten i denna och de målande, nästan skogsdoftande, bilderna du skapar tilltalar mig skarpt. Mycket bra!!
2005-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H