Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pirrigt

En vän till mig, han
är en riktig charmör.
Bjuder fina flickor
på glass och film.
Förförelsens pris är
betalat med måtta.

Vi brukar skämta, en riktig man
har sidenboxers och en stark odör.
Pingis spelas i fickor
och närhet är bara en saga på film.
Innerst inne vet vi nog att det som bär
händer runt klockan åtta.

Daniel är vår broder och kan
tala om för oss hur saker bör
spelas. Inte som brickor
men kanske som lim.
Varje gång vi möts lär
vi oss att bråtta.




Fri vers av David Larsson
Läst 730 gånger
Publicerad 2007-03-24 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Larsson