Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"det var jag\".....


Den Tunna sjukdomen.

Som att nån hade skjutit mig i ögonen.
Verkligheten om mig själv, som min egna spegelbild.
Du hade mig där, dödade mig & fortsatte leva inuti mig,
det jag aldrig ville ha.




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-24 23:09



Bookmark and Share


  Jer
Den är tunn, linjen som utgör gränsen mellan verkligheten och ens självbild. Ändå tur att den finns kanske?


2007-06-03

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson