Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man tar kärleken för givet


What About Me

E jag den där jäkla pralinen kvarlämnad i hörnet
Som finns ensam kvar
Kvävandes ångest
Svidande tårar
Smärtsamma ensamma tankar

Mitt eget förbannade fel e det

Du kallade det för 3 månaders intervaller
Mina löften och ord

Nu orkar du inte längre
Du släpper och jag bara faller

Jag vill bara krypa upp i din famn
Gömma mig långt där inne


Släpp Aldrig ut mig
Släpp inte taget
Lägg inte på locket


För fan.... jag är ju den den där chokladbiten som älskar dig




Fri vers av BoingBoing
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-03-25 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing