Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny luft

Vårsolen speglas i sundet
sund-het ?
Vinden är fortfarande kylig
Jag kan se andra sidan
men kan jag smälta
att jag är här ?
Nej, inte riktigt, ännu
Havet är klart
Jag kan se botten
mitt nya liv har börjat
med detta andetag




Fri vers av lifeforce1
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-03-25 15:46



Bookmark and Share


  stella
Den här ska jag ge min son. Tack!
2007-03-26

  stella
Mycket bra! Gillar dina metaforer där du står på ena sidan, ditt smältvatten som ännu inte tinat helt. Hur du ser botten tack vare klarnat hav. Kanon!
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1