Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden en eon

Jag är död nu.

Mörker, tystnad omger här -

döden en eon




Bunden vers (Haiku) av eatinginside
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-03-25 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside