Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, vet ni?


Vet ni?

vet ni hur mycket ord kan såra?
Vet ni hur ensamheten känns?
Vet ni hur det känns att gråta sig till sömns?
Vet ni hur det känns att skära sig?
Vet ni hur det känns att veta att man är helt hopplös?
Vet ni?
Ok,grattis och välkommen till min värld!




Fri vers av Miss Författare
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-03-25 21:29



Bookmark and Share


    eva m h
Jag vet hur allt det där känns utom att skära sig! Det är inte roligt alls!
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare