Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska eller hata?

Jag hatar att älska…

Jag hatar att älska dig

Jag hatar att du inte älskar mig

Jag hatar att jag inte kan berätta för någon att jag älskar dig

Att jag älskat dig länge

Jag hatar att vi aldrig pratar förutom när vi måste

Jag hatar att du ger mig kramar när du inte älskar mig, för varje gång älskar jag dig mer

Jag hatar att älska dig

Jag hatar att det aldrig kan bli du och jag

Jag borde lära mig att älska att hata

Då hade jag i alla fall hatat dig

Men jag hade hatat att hata dig







Övriga genrer av She
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-03-26 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She