Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är en slöja av färger


Regnbåge

En tår

En kristall

Ett vattenfall

Där finns regnbågen
som bor i mitt hjärta




Fri vers av någonivärlden
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-03-26 12:24



Bookmark and Share


    geting
Ohh harre, vem är den utvalde?
2007-04-02

  Gawain
Enkel men djupt vacker. Gillar det korta som säger så mycket...
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden