Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden

 

I tystnaden mellan andetagen
hör jag hur tårarna sakta rinner

I tomrummet mellan hjärtslagen
rymms ensamhetens brännande kval

Och i blodet strömmar giftet
från min hårt hållna hemlighet

I tystnaden vill jag skrika
högt rakt ut som vore jag besatt

 




Fri vers av Anna H
Läst 569 gånger
Publicerad 2007-03-27 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj ajj, här var det hjärta och smärta minsann,
det osar olycklig kärlek och
alla helvetets kvar ur denna text
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H