Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt minne

 

Bortom tid och rum
känner jag din närhet

Från evighetens ljus
sträcker du ut din hand
och torkar mina tårar

Ditt minne smakar salt
mot spruckna läppar

 




Fri vers av Anna H
Läst 621 gånger
Publicerad 2007-03-26 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hoppfull text.
De två sista raderna är särkilt bra!
Andra stycket ger lite Carola-vibbar,
men det är nog bara p.ga .\"evighet\"
2007-03-31

  kath
Anna vilken vacker dikt !!!!!!!!

och de avslutande raderna fantastiska

\"Ditt minne smakar salt
mot spruckna läppar\"

// Katherine
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H