Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Måste rappas lite, finns en viss takt i den)


Bitch

\"Hej på dig, jag hatar allt du är\"
Du är så ful att jag vill bryta dig isär
Du tror att du är något, något att ha
Bara du inte tror att det är bra

Jag ser dig som luft, helst som ingenting
Precis som de andra - \"Du har aldrig haft en fling\"
Alla är så snygga men du är så trög
För en liten sekund - \"Trodde du att du dög\"

Slita dig i håret, slå ut all din kraft
Sen sätter jag mig ner för att dricka upp min saft
Tål inte att se dig, jag vill dig inte höra
Jag finns nog till för att dig förgöra

Skratta och pekar, stampar dig på magen
Säger och skriker - \"Nu tar du dig i kragen!\"
\"Hej då på dig, jag hatar allt du är\"
Du var så äcklig att jag bröt dig isär

_______________________________________

\"Hej på dig, jag hatar dig med\"
Jag ser dig stå där, och du är så bred
Du tror att du är nått, jag struntar i vad
Du är nog tjockast i våran stad

Du är så ful, när du åt mig ler
Människa nej - Fläsk är allt jag ser
Hacka inte ner mig - \"Sluta, försvinna\"
Möts i helvetet, där du ska brinna

Stycka din kropp -\"Haha, jag dig hatar\"
Du är så tjock - Ja, alla dom pratar
Se på dig, du har ingen lycka
Hittar du någon, ska jag den knycka

Ta livet, ta självmord, snälla o snälla
Hittar ditt lik, du har slutat att gnälla
\"Hej på dig, jag hatar dig med\"
Jag såg dig stå där, och du var så bred




Fri vers av David Knutsson
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-03-26 19:20



Bookmark and Share


    Patetpoet
Usch David, du är hemsk :P
Men den är grym och låter som en låt. Ska du bli shipshopare? :D
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson