Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antipatisk medkänsla - Haiku

Det ligger nån där;
som blöder, som skriker, som



Äsch, nån som bryr sig..




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-03-30 17:49



Bookmark and Share


  noname_realmind
Typisk bild av vår stressade tid...

Bra rubrik, bra formatering, bra innehåll.
Som helhet: viktig och träffande!
Allt samlat på några får rader.
Skickligt!
2007-04-05

  Gunwale VIP
Påminner om Frödings dikt om mannen som föll överbord.
Och den där frågan kan inte ställas för ofta, tror jag...
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar