Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Jag lovade mig själv att aldrig sluta hoppas
Men det är precis vad jag vill göra
Sluta, att hoppas

Jag sa åt mig själv att du var den rätta för mig
Men då ljög jag för mina känslor
Ljög, så himla bra

Jag tänkte att du skulle rädda mig ifrån mig själv
Men den enda som var rädd, var jag
Rädd, som fan




Fri vers av David Knutsson
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-03-26 22:05



Bookmark and Share


  Emma H
så jävla bra! här fastnade jag som en spindel i ett fiskenät... :p sorglig, men fin...
2007-03-31

    Patetpoet
Den är kalasbra. Var inte rädd David, var o-rädd :D
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson