Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter mår fortfarande dåligt.Men även dom sämsta av dagar känns bättre i vårväder. Än finns hon kvar....


Tacksam.

En stilla promenad.

Värmande sol.

Efter nattsvart vinter.

Dagarna lyser av hopp.

Så oxå jag.

Tror änglarna sett oss till slut.

Eller var det dom som såg till att vi tog oss ända hit?

Kanske du aldrig blir bra.

Men glömmer för en liten stund.

Andas hopp i vårsolen.

Sakta fylls energin på igen.

Vi orkar lite till.

Vi har hopp om livet.

Om du visste hur tacksam jag är som får vara med om dig!

DU är som våren.

Du är underbar...


/Mamma




Fri vers av Puzzel_25
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-03-27 00:08



Bookmark and Share


  ia VIP
barnen är en gåva
men du, mamma, är en gåva till barnet
glöm inte bort dig själv i vårsolen
Mår du bra, mår barnen bra.
DU är en underbar mamma!

njut just nu i detta nu
ta med dig det du får
för att stärka dig i det som är jobbigt

du delar med dig
så innerligt
så hjärtligt
och ärligt

tack!
2007-04-04

  prinscess VIP
otroligt varmt och ömt skrivet
ja barnen är det bästa
de är en gåva
kram vännen
2007-03-27

    Bodil Sandberg
Så otroligt vackert...varmt och innerligt...
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25