Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker sker ofta, men vissa mer sällan. Och sen beror det på omständigheterna också...


Det dröjer

Nästa vecka

ett halvår

Men jag deppar inte för det

Ska det va, ska det va rätt

Och nu känns det nästan som en kamp att det ska bli längre

Konstig känsla ha ha....

Nästan rädd

Det finns de som skrattar åt mig

Det finns de som ruskar på huvudet

Men jag bara ler!




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-03-28 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen