Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har träffat en helt underbar älskare.... med de blåblåaste ögon...


MED DIN BLICK I MIN


blåblåa ögon med all ömhet
mötet gjuter min kropp glödgad
blickarna smeker fjättrar
mjukt dunkande i
min vattrade våta sammet

liten är döden
gång på gång
ljuden slaskar
tjippar
slirar
ditt kött i mitt


.......... och koltrasten sjöng.......... bara för mig!




Fri vers av BitterSweet
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-28 19:45



Bookmark and Share


    Erika H
mm... njutbar läsning
full av lidelsefull åtrå
härligt med en skönsjungande koltrast, bara för dig
2007-04-05

  Ronny Berk
vilken underbar kärleksdikt ... med en underbart svallande erotisk underton... så fin..med en trastserenad till akten..
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet