Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enighet, ett mål. En vision om du & jag.


De dövas musik...


Inte kriget
Inte vapnen
Varken makt
Eller rikedom

Inte staten
Inte gud
Varken Hon
Eller Han

Bara drömmen
Och musiken





Fri vers av Neal
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-28 20:57



Bookmark and Share


  Szelest
Jättefint, fint flyt! hihi Gillar texten Kram/ szelest
2007-03-30

  Bubamara - Maria Zakrisson
som en sång i sej. texten. gillar.
2007-03-30

  Joanskij
Du fångar känslan väldigt väl! Nize :)
2007-03-30

  Daniel_78 VIP
bra gung.
2007-03-29

    sunnanvind
Fin dikt som känns hoppfylld!
2007-03-29

  Marielle
gillar denna ! :) bra.
2007-03-28

    utan vingar
åh vad fint. du gav mig hopp ikväll.
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal