Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man talar inte om sådant som inte upphör


om planeterna,
deras rörelser förbryllar mig,
hur de alltid återkommer till samma punkt
och sedan fortsätter som om ingenting hade hänt

och jag undrar om de aldrig tröttnar på detta kretsande och
om de inte bryr sig om att de inte kommer vare sig
närmare eller längre ifrån sin egen förflyttning

och någon dag, jag tror att de väntar på,
att de tänker bestämma sig, för att explodera
bara för förändringens skull

tills dess kommer jag
att hålla tyst




Fri vers av Mögelhud
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-28 23:02



Bookmark and Share


  Матрёшa
oh my, jag får massa bilder i huvudet o tolkar fritt in saker i texten..I LIKE!
2008-11-17

  Burn
oj, vilka associationer jag får av den här! den innehåller några ingredienser som står mig nära.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud