Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammansmälta

 

Sitter här i solen och tänker på dig,
och ditt leende som är det vackraste som finns.
Vill du ska veta att den största lyckan för mig,
vore att för alltid få vara ditt hjärtas prins.

Till tonerna av den milda vårvindens sus,
blundar jag och ler medan jag drömmer mig bort.
I mörkret kom du till mig mitt älskade ljus,
gjorde vägen till himmelriket för mig så kort.

Två strålande solar som gjorda för varandra,
du och jag och den underbara kärleken vi delar.
Sammansmälta till ett ska vi för evigt vandra,
värma alla vi möter med allt det vackra som helar.

Tills solen går ner ska jag sitta här,
fantisera om ett liv tillsammans med dig.
Jag är av hela mitt hjärta så oändligt kär,
du ska veta att du är den största lyckan för mig.




Fri vers av Freeman
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-29 01:19



Bookmark and Share


  Angeldust
Underbart vackert, när jag inte finner ord *applåderar jag*
2007-08-23

    Klöver knekt
Du skriver fängslande. Vill också kunna uttrycka mig som du.
2007-06-12

    sunnanvind
Underbar känsla du beskriver här! Du är en mästare på att fånga känslan i ord vännen!
2007-05-14

    M
Jag känner din värme den värmer ända hit!
2007-05-10

    Lindizz
Vilken underbar och varm dikt, vad kommer alla vackra ord ifrån? Jo, från ditt hjärta...bra skrivet vännen!
2007-04-11

    Elie
så väldigt vackert. vad får du allt ifrån?
vilken underbar start på min dag, tack!
2007-04-11

  Malin_S
Så fint :) Det griper tag i mitt hjärta, och man kan höra vindens sus om man blundar... Väldigt fin morgonläsning ;) Tack!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman