Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 15

Hindrar eller främjar
den din egen utveckling
Tanken om dig själv




Fri vers av curt petersson
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-03-29 17:50



Bookmark and Share


  noname_realmind
Det är nog lite olika med den saken... /-:

Tänvärdshaiku. :)
2007-03-29

    IcaRos
behöver den ens
främja denna utveckling
i vind i vind så?
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson