Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 17

Tänk att tusen ord
kan skrivas med två ord
Ett mysterium




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-03-29 18:05



Bookmark and Share


  Attimi
Vilka ord?

Får inte göra så här mot mig - blir alldeles frustrerad ju.

Vilka ord?
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson