Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är ett resultat av mitt projektarbete. Min hyllning till sommaren.


Du gav liv.


En värmande hand
av hopp

framtidstro och ljus

Lyster, smeker kinden

En explosion av färg
och efterlängtat liv

Varma vindar
vidrör mina vingar

Jag ska fånga
min frihet
och spara den
i evig

tid




Fri vers av joweeel
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 00:09



Bookmark and Share


    sleepwalking
du skriver fantastiskt bra!
applåd
2007-08-18

  Jer
Fin dikt Joel!

Ps. jag hade verkligen fel i min tolkning (tänker på ditt projektsarbete), eller hur? *ler*
2007-03-30

  epelkawka
åh, vad söt :)
du är bra du.

;>
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

joweeel
joweeel