Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till venetianaren inom oss...


Haiku nr 21

Föröver syns Bron
Akterut en Tranströmersk
enårad bandit




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 561 gånger
Publicerad 2007-03-30 05:32



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Signalerar uppskattning med båda årorna!
2007-04-15

  Gunwale VIP
Haha, roligt! Jag ser skummisen framför mig (bakom dig) som framför dig!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson