Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för ett par år sedan när jag miste nån som stod mig nära


Bye Bye

My heart is empty,


becuse you are gone.



I miss you,


when you was here everybody was happy,


Know everybody are crying.


Nobody can be like you, nobody can take your place.



Bye bye,


I will never forget you,


you will stay in my heart forever.


One day I finds peace to my heart


to undestand why your gone.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-03-30 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson