Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försökte men misslyckades,förlåt

Jag försökte ta mig genom de snåriga skogarna,
Jag försökte ta mig över det djupa vattnet,
Jag försökte,
Men det var inte tillräckligt,
Jag tappade mig själv på vägen,
Vägen hit,
Man kan inte fortsätta utan sig själv,
Det är omöjligt,
Jag kanske kunde finna mig själv om jag kom bort,
Bort härifrån,
Ett djupt andetag,
Sedan var det över.




Fri vers av Miss Författare
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare