Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 22

Fynda ordföljder
tankeklichéer i språkets
secondhandbutik




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-31 01:42



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ja, man kan ju återanvända med stil, kombinera oväntat, sy om lite och så, helt okey tycker jag.
2007-05-07

  Attimi
*ler* det är just det det handlar om. Hur skriver man sa att folk förstar att man känner och ser om inte genom att leva sig in i en situation där krossat hjärta, glädjerus och grön av avundsjuka är lika inadekvata som att jaga mygg med hammare. Det maste finnas ord, göras ord och uttryck för den underliga glädjen man känner mitt i en katastrof, vemodet i glädjen. Tror inte det är en slump att de flesta konstnärer blev besatta av pigment, da Vinci, Vermeer, Cezanne, Picasso eller att manga av svenskans nya ord myntades av författare som irriterade sig pa att \"just det ordet\" inte fanns till hands när de satte sig ner för att skriva som det var. Träffsäkert och snyggt!
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson