Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbarn

Du är det solblekta och det söta

Du är solkatten som väcker mig till liv

En daggvåt morgon i juni

Du är ljuset och värmen

Du är liljekonvaljerna

Som doftar så gott

Du är festens skratt och gryningens ljus

Du är sommarbarnet

Det älskade




Övriga genrer av ryborn
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-03-31 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryborn