Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokslut

Bokslut

Det är dags att gå vidare

Jag måste städa upp nu

Vädra ut denna ruttna stank

Som förtär

Jag ska arkivera det som varit

Och glömma det som aldrig var

Sedan ska jag öppna min dörr

Och gå ut

Jag ska gå nedför gatan

med ryggen rak

Jag ska gå långt

För jag ska bli fri

Från dig




Övriga genrer av ryborn
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-03-31 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryborn