Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aska

Krälar fortfarande omkring bland askan

Från den kväll då jag brann

En fåfänglig illusion slocknade så snabbt

Av en längtans blick

Som förpassade mig till drömmens ruin


Blommorna vissnar

Tystnaden tätnar

I kärlekens krematorium




Övriga genrer av ryborn
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-04-01 09:40



Bookmark and Share


  brown eyes
Så sorgligt och så väl känt!
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

ryborn