Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta

Balkar av stål som en kil
Rakt upp i stjärt
Rövknullad i flera mil
Systemets förräderi komplett




Fri vers av ryborn
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryborn