Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sänklod

Du opium för min mjälte
har jag gnuggat och närt
vid min barm en hjälte
det var det inte värt

du gift i mitt blod
har jag på min hjärna
men du är ett sänklod
slockna du starka stjärna

sitter på botten och tittar upp
lyser gör du starkt och klart
mitt perspektiv det är en lupp
luften min den har du stulit snart




Fri vers av ryborn
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-04-01 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryborn