Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingklippt

Du såg lycklig ut igår

Du stjärna

Som klippt mina vingar

Som fått mig att krascha så hårt

Mot marken

Som fått mig att yla om natten

Av längtan


Dagen efter

tomhet och tystnad återstår

och den ensamhet

som fått fri lejd

Till det hjärta

som blöder




Övriga genrer av ryborn
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-31 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryborn