Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar

Mina drömmar

de är så enkla

mina drömmar

de är lanternor
i ett mörker
som förblir

mina drömmar

de alls inte grandiosa

mina drömmar

de är så enkla

som vore de
ett förskjutet barns
längtan efter ett hem




Övriga genrer av ryborn
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-04-01 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryborn