Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Johanna Ferm, min ängel.


Every day will be counted


Varje dag räknas

De dagar du vill vara min vän
Blir minnen att se tillbaka till över axeln
När de nya dagar föds på nytt

Det är minnen man ler åt, för du blev min vän
& det har gått mer än niohundra dagar med många minnen

Min älskade vän, varje dag räknas




Fri vers av iambleeding
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-31 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding