Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memories of you

Denna kväll jag gick mot rummet där du satt
Jag minns att jag log, för jag hade just tillbringat
Mina timmar med ett par änglar innan

Jag drog ett leende, du klev upp och tog mig som om
Jag vore en vind för allting gick så fort knappt i sekunder

Ett enda jag fick av dig var
Finns jag inte i ditt liv längre?

Dessa ord du sa, fick mitt hjärta att värka ända in i helvetet
& jag kunde inte visa mitt sanna jag, jag bar min falska mask som en gång i tiden


Vad än som händer, så finns du alltid kvar
I mitt liv och även i mina minnen, min soldat
Men lova mig, säg aldrig så igen

Aldrig mer.




Fri vers av iambleeding
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-03-31 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding