Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till en fantastiskt liten herre som förgyller mitt liv.


Nicke

Min alfavän

Din närhet är unik
Du värmer det hårdaste av hjärtan

Din kropp är för stor för ditt sinne
likaså ditt hjärta för stort för din kropp

Din ångest är min
och min kärlek är din

När din längtan efter äventyr
skapar klösmärken i glaset

växer min önskan att kunna ge dig världen.







Fri vers av Flöde
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-04-01 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde